Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just a fantasy

du finns med mig hela tiden

i mina tankar

konstant

 

jag inkluderar dig

i allt

 

just a thought

 

jag vet inte 

vem du är 

eller vem

du ska föreställa

 

just my imagination

 

men du gör mitt hjärta

så galet varmt

...

maybe if I wish

hard enough

you will be

as real as me

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-23 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var bra - applåd..
2012-11-24

  erna frank
Tankarnas fantasi lyfts fram!
2012-11-23

    eos
Fint :)
2012-11-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
snyggt om längtan.
2012-11-23

  Osvalds_Dotter VIP
Gillar texten och du här fått ett bra flyt,
invävt engelska o svenska.
Fint uppställt.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP