Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom är ej riktiga män utan ankor "Quaquaraqua"


Riktiga Män?

Vad är det för män

Där alla bilder

Visar deras ryggar




Bunden vers av Federico Romano
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-23 06:31



Bookmark and Share


  Onders
rädda små pojkar
2012-11-23

  Lavinia Röd
Håller mä.
2012-11-23

  hansensson
Briljant.
2012-11-23

  SatansSon VIP
Jävla kräk är vad de är.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano