Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte alltid jag samtycker till


Tyska regler

Remember that we will crush You!
Ni tror jag skämtar?

Ankor som ni försvinner från dammen för eller senare
av andra svin eller av tyska regler så är det..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-23 07:01



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag ogillar dom privat, för att dom inte kan se vad som är rätt & tror att skrämsel är ok..
2012-11-23

  Lavinia Röd
Kriminella dårar. Är det inte HA så är det OG eller nåt annat skit. Dessvärre är de svåra att bli av med....
2012-11-23

  SatansSon VIP
Man ska hata typer so m Hells Angels!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano