Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville men


Ringde Aldrig i Kväll

Ljuset var tänt

Galenskapen var släkt

Kärleken var i sorg




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 19:14



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
En sak som jag gillar med dina texter är att du alltid är ärlig. Du skriver vad du känner. Och ofta blir det bra. Som den här.
2012-11-23

  Engel
Oj, det låter akut självupplevt.
Både vackert och vasst beskrivet!
2012-11-23

  Angel of love
Kramar om
2012-11-23

  Ninananonia VIP
Fint och finurligt... så kan man känna då ...när galenskapen är släkt..
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano