Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om inte så.. Går det att


Supa ihjäl sig under Jul..

Whiskyglögg, Julöl

Julkokain om du vill

Fan vi skulle älska istället




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 637 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 19:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen. Jag kommer att vara så anti jag bara kan och vägrar att fira den.
2012-11-24

  SatansSon VIP
Supa är för dyrt.
2012-11-24

    ej medlem längre
Vännen! Du ska vara kvar!
- Så här är det! När det trasslar så växer man.


2012-11-23

    ej medlem längre
Älska!
2012-11-23

  Angel of love
Självklart älska istället! Du skulle vara saknad efter jul annars!
2012-11-23

  Onders
låter som en kul idé!
får man va mé?
2012-11-23

    ej medlem längre
För mig vännen så är det bara röda fläckar i almanackan.

Men visst är det kris i hysterin ..
2012-11-23

  Ninananonia VIP
:)
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano