Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför inte detta


No Food

Om jag kunde få bort hatet

Ersätta det med bröst

Men vem fan är jag..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-23 22:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det vore bättre med bröst.
2012-11-24

  Sebastian Noll
:)
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano