Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om hårdhet



De som går ut för att vara hårda
är egentligen

de mest

sårbara




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-23 22:50



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Kanske det, kanske inte?
2012-12-05

  chrissie
Sant! Ytan är hårt, för att skydda dess ömtåliga innehåll!
2012-11-25

  Maiah VIP
ja så är det nog...de garderar sig bara
2012-11-23

  ULJO
Du har så rätt.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP