Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mor o far på guldbröllopsdagen (far gick bort 2007)


Nota Bene | Släktforskning IX [rimvers]

~*~

Redan då jag var liten
så tyckte jag mig märka dåtiden
historien, forntiden uti nutiden

nu när jag är äldre än då
ungefär som mor och far som på
mig i vaggan såg, där jag låg

Så tycks mig dåtiden 
vara närmre än förut som liten
som ville bli stor se'n, i framtiden

men svårt är nog att den nå
så många dagar har ju se'n dess fått gå
jag bläddrar på, i kyrkboken från då

Där lever de familjer som var förr
det är som när tomten öppnat din dörr
och frågar så, om barnen klappar vill få

där lever den familjefriden
som lägger sig efter det värsta slitet
i historien, vid den tiden och uti nutiden

24 Nov 2012

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-24 06:31



Bookmark and Share


  genni VIP
Väldigt fint!
2012-11-24

  Bibbi VIP
Otroligt bra fångat.
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP