Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam till mig

Strålande reklam
Det stod på skylten
You ain't seen muffin yet
med bild på blåbärsmuffins
reklam som gjord för mig
Nästa gång jag går förbi
med Bachman Turner Overdrive
i lurarna, kan jag inte låta bli.
En muffins skall jag ha
med blåbär såklart.
Och lyssna på
You ain't seen nothin' yet.
Vad mer kan jag begära?

Att få dem gratis!




Fri vers (Fri form) av Blåbärskaj
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 14:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Gratis muffins med blåbär,
låter underbart ;)
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Eller så får du baka själv...
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj