Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att uppfostra en Prins

Som det utvecklade land vi är, sätter vi vår Prins i en privat skola. Inget annat skulle duga. Fråga Björklund om ni inte tror mig.

Där är gången att yngre elever ska tuktas. Äldre njuta fördelarna.
Kör upp en pump i röven på dem så kanske de lär sig.
Eller ge dem stryk.
Var en man. Förstå vikten av utveckling käre Prins.

Sexuella övergrepp lär man sig mycket av. Eller hur?

Sen ska Prinsen då och då rycka in som vår stadschef. Om storsyrran är upptagen med annat. Som att föda barn, eller nåt.

Vad mer han fick lära sig där törs jag inte tänka på.

Känns smart.




Fri vers av Skrivklåda
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-11-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda