Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke


Madonna Visste

Genom att ha dödat min själ min flicka
nådde du ditt Nirvana

Njuts det?
Finns det något som är ljummet i ditt hjärta

Låt mig ha fel
låt mitt hjärta ha fel




Prosa av Federico Romano
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad vet hon egentligen?
Som jag ser det är hon lurad.
Det är alla som sysslar med kabbalism.
2012-11-25

  SatansSon VIP
Riktigt bra kortdiklt.Och Madonna var gullig på fotot oxå.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano