Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett gott minne




hon var energi
så jag ringde
kunde inte låta bli

vi hade många minnen
vi levde nu
med alla våra sinnen

vi pratade stup i ett
satt i solen
blev nog ganska svett

vi hittade på
allt möjligt
nästa år ska vi ut och gå

eller
ska vi åka tåg
jag kommer inte ihåg

musiken har vi gemensamt
också andra ting
riktigt fridsamt





Bunden vers (Rim) av Christine Sabel
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-24 19:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skriver du att man vill läsa åter igen!
2012-12-01

  Ezmeralda VIP
Fin vänskap lyser igenom här, så bra!
2012-11-26

    ej medlem längre
En vacker rimdikt till en god vän!
Imperfekt i början och presens i slutet
förvirrar en aning dock men har säkert
sin förklaring...
2012-11-25

  anits VIP
Äkta vänskap känns det som här
2012-11-24

  Yrre VIP
Äkta vänskap är så, tar till mig för jag tycker den är så vacker.
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Låter som en fin vän...
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel