Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens ögonblick

Gråt inte mera
tork dina tårar
I morgon är en ny dag
sa du

och gick
utan tårar
och utan
att se dig tillbaka

Kvar står du
och undrar
om han
menade
allt han sa

med tårar
ingen kan torka
och
med frågor
utan svar




Fri vers av Live
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärtats gråt är svåra att torka ...

tårarna som ej syns ...

dessa rader känns inom ...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT