Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att uppleva


Ondskan

Vem är dåren
den som ej ser klart
eller den som vill leka i det oklara

I en Ferrari ser man proper ut
onska syns ej utåt då
lyxen önskas utan förbehåll

Dricka bort smärtan den orsakar går inte
har försökt då & då, lindringen är högst tillfällig
ett vännligt ord, är min väntan & kunna ge





Prosa av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 01:02



Bookmark and Share


  Onders
för en gångs skull får jag hålla med lazzeman..
2012-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vänliga ord behövs i denna världen...
fin påminnelse om att ge det till
varandra lite mer...
2012-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Detta med våldtäktsmän t ex. Folk VILL att en sådan ska vara en flåsande slusk bakom ett träd i en park.
Man kan aldrig tänka sig en sprätt från Östermalm med Ferrari.
Det har t o m hänt att sådana blivit frikända för att "så fina pojkar" ju inte kan ha gjort något sådant...
2012-11-25

  SatansSon VIP
I Himmelriket kör till och med min morsa Ferrari. Fina bilar.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano