Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breven från Ceciliornas brudkistor



Han vinglade inte fram till
prästen

såg sin medberoendes lycka
bakom änglarusets kör

I huvudet löd en sliten välrepeterad
refräng


min mamma gifter sig med mig
idag


det kommer uppgörelser efter
incestens dag

Han såg in bakom träden. Såg
de två kvinnorna blinka med
allvarets blick. Cecilior som bugade
sig inför helhetens vind,


De som syntes när rocken hängdes
av. När glasen var urdruckna.


När ilskan över modern forsade
genom dysfunktionens blod,


när han i ögonblick var fri,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP