Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köksbänk av mahogny invid Tolix



i kallhamrade bygder finns en
öppning genom det osynliga

Hennes blick knastrar av de av
snö nedtyngda ögonkasten

Hennes ögonblick av frihet är
frihetsgudinnans


så som hon måst ha känt


trots allt. Så firar hon hur bröstben
släpper taget genom virvlande

nätters diktning och genom att
spara lönen till en köksbänk i
mahogny,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP