Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundellska arvssynder



Tokskallar firar hösten med att
lova trohet inför beroendet


inför en ism


min tvilling har knullat skallen
av sig och blivit bästis med
Lundells dotter,

De har samma smak för män,


Den skarpaste av blickar. Samma
rädsla. Innan jag somnar ska jag
kalla hem henne till min vuxna
bädd,


Längtar efter att höra historierna.
Äventyren.


De jag har rymt ifrån. Förbi,




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 02:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
de n här var riktigt häftig. rolig dotter du hbar.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP