Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt motiv


mild övergång från håret på din arm
till min suck
elva frågvisa tankar
somnade inrullade och mätta

trött på förklaringar
om vilken kärlek som var störst
spårade en tår nya vägar på kinden
och fåtöljen full av slitna ombyten
blev en glödande hög i nästa tavla




Fri vers av vissla
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla