Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting som är värt att ha kommer enkelt.

 

 

Ingenting är gratis
var det någon som sa

Ingenting som är värt att ha
kommer enkelt
var det någon som sa

Jag tynade bort
för ingenting var enkelt
ingenting är lätt
när man vill ha allt
men inte får något

Jag tror jag gav upp
en stund

Du var så långt borta
borta från mig

För ingenting värt att ha
kommer enkelt
till mig.

Jag tror jag kämpade
men när tiden går
och ingenting förändras
så slutar man prata
om det man aldrig kommer få

För det är smärtsamt
att veta
att man sitter stilla
medan världen rör sig
lite längre bort
hela tiden

Och du,
du var en del av den värld
jag aldrig skulle få 
vidröra

Du var ett ljus
i en tunnel av mörka drömmar
min tunnel
men du ville aldrig vara en del 
av den

Men jag sitter kvar
medan du kämpade dig bort

Mot världen, 
bort från mig.




Fri vers av entusiasm
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm