Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster i garderoben.

 

 

När jag var ett barn
trodde jag att monstret i garderoben
var på riktigt.

Jag trodde att om man somnade med dörren öppen
vaknar man aldrig igen.

Jag kanske är äldre nu
men tanken finns kvar

somnar du med dörren öppen
finns det sedan ingenting av dig kvar

Men åren har gått
och jag vill bara fly härifrån
Från barndomens garderob
där demonerna bor

Så om jag somnar 
med min dörr öppen
kanske jag flyger iväg
springer över regntunga gator
fri

Någonting brister
mitt i natten ska jag packa mina väskor
fly från livet

Allt jag byggt upp
allt jag slitit för
ska jag glömma bort

Gå ut genom den öppna dörren
lämna mina ingågna skor
och aldrig komma tillbaka igen. 

 




Fri vers av entusiasm
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm