Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror inte att


Alla är inte som han

En del ser väl Napoli som
ett näste av typer som Al

Men han föddes i gran byn
vi kom med Margaritan

O´sole mio sjöngs vid klipporna
i Mergelina

Vesuvio gav sin aska
över Pompei

Grekerna grundade staden
innan Rom




Prosa av Federico Romano
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 14:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner du till Prince Busters låt "Al Capone"?
Finns i omarbetad version med The Specials. Då heter den "Gangsters". Makalöst bra.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano