Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden ger svar


I bland

Att söka finna svar är gotyckligt min vän
dagsformen är föränderlig gåta
I bland får man sig själv förlåta

I bland öppen och så klar
ibland så frånvarande från svar

Du var min lek kamrat
som inte kunde köpa mig för 24 karat
Du var en dröm jag eldade på
såg aldrig åt vilket håll det skulle gå

Så lekfull med glimten i ögat
är jag nu
Men frågan är var är du

Eller en annan du
eller inte ens i närheten
som liknar dig
eftersom du aldrig var bra för mig

för du var inte min
och jag var inte din

Men i bland tänker jag på hur det kunde vara
så himla dumt
eftersom tiden redan har hunnit svara

Som min mor säger
det som varit
har farit






Fri vers av Spirit
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-02-15 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit