Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det någon kärlek?


Kärlek


Kärlekens slocknade lågor


Finns det någon kärlek?


Och finns det något evigt


sådant som jag vill ha?




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 16:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är frågan som många ställer sig.
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos