Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...som en vind emot min kind"


Kärlek och lycka.


Kärlek kan man nog

inte känna varje dag


Men Du är

som en vind

emot min kind




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 16:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vacker och finstämd.
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos