Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem fan är inte rädd...


kväv den där rädslan och börja andas...

jag kommer att sluta 

ett avtal

med mig själv

 

Jag och jag ska sluta

var inte rädd

lilla vän

 

Jag ska inte skrämma dig till tystnad

inte skrämma dig från vettet

inte mer nu

 

Hon orkar inte med det

Hon har också ett liv

även om Hon har glömt

gömt

tappat bort

sig själv

sina minnen

 

sinnena ljuger

är Jag och jag  

blind

döv 

stum

bortkopplad

nedsövd

 

bortom kontroll

bortom räddning

 

tro inget annat

räddingen är bara nära

när du själv vill ha den där

när du själv tillåter dig

att känna

 

inte som när du känner efter

alla fel

alla brister

all ondska

all svärta

 

utan 

den där

känslan av

att finnas till

när den är

tillräcklig

 

när du känner att du

lever

utan att vara rädd

för att dö

för att leva...

 

© 2012 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-25 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP