Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Varberg så såg henne


Alexandra "Directors Cut"

Jag träffade henne & hon var ung
vi åkte till Danmark

Inget hände mellan oss
jag var gift, men snart skild

Men det är en annan historia
Alexandra hette hon & hon var med




Prosa av Federico Romano
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 20:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fint minne. Oxå träffat en bra tjej på resa till danmark.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano