Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijantetext i 4 dubbelbottnade verser, världen är sällan svart eller vit, det politiskt korrekta i massmedia är stagnerat Bilden:Octagon House in Watertown, Wisconsin, built 1853


Octagon [Nordstiernan]

~*~

Musik är helig för mig
varje gång bakom trummorna var en gudstjänst
liksom shamanen försätter sig
i trans
jag gillar inte kommersiella grejer eftersom de alltid är 5 år efter utvecklingen
då världen kommer ikapp
så naturligtvis så betyder det inte så mycket pengar
men desto mer av frihet
att tänka text och musik
priset är utgivningen
medan de kommersiellas pris står på omslaget
där utgivningen är deras pris

*

Ingenting är enkelt
länder som slogs mot länder förr höll på i flera år
liksom idag vid gränser av de mer medeltidas slag
inom sport är det tidbegränsat av den anledningen att det ej så lång tid av vår tid får ta

gör revolution åt rätt håll
avsätt Putin och hela det ryska arvet av elände
och bli som folk

ge sedan FN bidrag till Kinas bönder men aldrig deras regim
så de står utan finanser
vilket de är värda
efter att ha försökt kväva sin egen Tibetanska kultur
står där med leriga lortiga händer
inför resten av världens länders
människors rena samveten

för vilka Dalai Lama är Ledaren

*

I maffiafamiljer tillåts de som inte vill vara del av maffiadelen av familjen
vara i fred

men de vittnar aldrig mot familjen
om inte någon gått över styr helt

Hos oss är sprit maffian

*

Jorden hade gått under om människan varit konstant som de var för 2000 år sedan 

men nu är vi annorlunda, bränner på för mycket i visst och är bättre att skydda miljön i annat


16 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP