Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 december är det om 26 dagar. Här sitter vi på höga hästar och med is i våra magar. Ramlar vi ner så finns vi inte mer... hej då :)


Tiden rinner ut

 

I vår värld är Mannen den norm

som förbjuder och tillåter

Här är Kvinnan blott den form

som producerar honom åter

Hos människan, tvärt emot de andra djuren

som lever i och är en del utav naturen

 

Bland de flesta arter på vår jord

Växter lika väl som djur

finns ett samförstånd, fast utan ord

De vet alltid inom sig hur

de kan föra livet vidare i eoner

Fast de inte är högt uppsatta personer

 

Tänk om Maya hade räknat ut

att människan med sitt galna vanstyre

äntligen skulle försvinna och dö ut

Och det skulle börja bildas lite syre

åt allt som andas, kravlar växer och är kvar

Paradiset ligger här, och öppnar om tjugosex dar!

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-25 22:05



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
JO människorna på jorden
är många snälla i orden
Men som den giftiga spindeln
skickar dom snälla till himlen
Den kvinnliga svarta änkan
visar den feministiska länken
Mellan man och kvinna
politik och företag
Men snart elaka och snälla
skiljs och ingen kan gnälla
2012-11-26

  Madeleine Richter
Om jorden fick vila sig från oss ett tag ...
2012-11-26

    tramp
Ahhhh Efter att läst din text så inser jag ju då att jag missat tidernas affärs ide´ och nu är det som du skriver alldeles försent !
VAD hade då varit bättre i år än en undergångskalender !!! ??

2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP