Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör även nutida myndigheter mig glad (och inte minst förvånad)


Civilisationen rycker allt mer i trådarna

Så fick vi då till slut
ytterligare ett steg
större än ni förstår
mot civilstionens mitt

skolverket
fick ändan ut vagnen
bad om religionsfrihet
för oskyldiga små

RESPEKT




Fri vers av Skrivklåda
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda