Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hen* var på hugget *(vi kunde inte könsbenämna ormen)


Mordere Due

Återfall kan man inte
utesluta när det gäller en orm

Fågeln är vi positiva till
hen* hann aldrig undan

Om kärleken fanns vet vi ej
kanske var rädslan att bli biten större

Kanske var det grunder som inte ens
Dirty Harry skulle orda om

Många frågor om varför man blir biten
av livet eller kärleken






*(inte där heller kunde vi bestämma könet)




Prosa av Federico Romano
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 23:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fantatiskt foto.Kul att du fick till en bra dikt om det.
2012-11-26

  Angel of love
Döden gick nog iallfall snabbt, allt annat kan bli en jämn plåga som håller i sig länge!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano