Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxenvärlden är [Nordstiernan]

~*~

Jag fick offra livet för att överleva

för livet lever där barnasinnet överlever

där saker görs för att de är det riktiga

inte det viktiga

85% vuxna läser aldrig böcker

85% barn gör det

Vuxenvärlden är

så länge något inte är olagligt tror
vuxna att det är ok att göra det

etiken lever hos genetiken

miljön måste stiftas nya lagar kring så att överlevarna från Neanderthalen inte förstör den

för världen är

dumma människor det värsta

Människan det bästa

djuren kommer snart ikapp oss...

därför älskar jag djuren mer
än människor

även om de beter sig likadant i det stora hela

köttätare och trädfällare
det enda de inte är är spritdrinkare

något man får hoppas de aldrig lär

för bara idioter förstör sin egen hjärna
istället för att den förkovra

23 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-26 09:43



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Japp, de vart utrotade pga istret/gallan 1870 läste jag i en av Ebbe Schöns böcker "Älvor" från 2000, den kallades bävergäll

sedan inplanterades de igen
så inget ont om dem som själv blev drabbade


Be well,
LPWJ

2012-11-26

  Yrre VIP
Är det en Bäver bredvid gubben??
Annars så sant och riktigt skrivet av dig!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP