Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en natt i november





jag sover gott
otroligt nog

på dagarna fasar jag
över krig och död

men blir det bättre
om jag mår dåligt över andras
nöd

älska dig själv som din nästa
glöm dig själv
jag blir förvirrad

kan vi inte bara

leva
älska


i lugn och ro




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 11:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA i stillhet vill man vara
2012-12-01

  Ezmeralda VIP
Bra text som fick mig att fundera på hur det är.
Man vill som du skriver, leva, älska och dö i lung och ro.
2012-11-26

  Lavinia Röd
Jag håller med dig. Varför kan vi inte bara leva, älska och dö i lugn och ro? Kanske för att människan är irrationell och affektstyrd?
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel