Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med orden.


Vulkanutbrott

Sedimentär, nedgrävd
Lagrad
Längtan

Redo att explodera
Föras ut
Flyta fram över bergskedjor
Och landskap
Som flytande, brinnande
glödande lava

Stelna
Återuppta
En jordnära form
Ej längre lika glödande
Som när den var i en av jordens epicentrum

Magma

Min kärlek
För dig är lika utbrottsbenägen
Och explosiv
Som en vulkan
Och dess vulkanutbrott
Potentiellt
Förödande
Livdränerande




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223