Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stadsdel


Nya Kyrkan "Chiesa Nova"

När man ej kan tala med varandra
det är då rädslorna kan komma

Dom man skapar i det egna huvudet
precis som en ny tro

Att skada kan vi överlåta till alla maktgalna
oss emellan borde det aldrig ske

Kärleken borde aldrig gå så långt
att vi vill varandra illa

Då står båda som
förlorare & hatet står som vinnare




Bunden vers av Federico Romano
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-26 12:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2012-11-27

  Onders
sant: rädsla.
det fick du ju in i första stycket.
2012-11-26

    ej medlem längre
"förlorare & hatet som vinnare"

Som alla tror då, rädsla är motpolen, inte hat.
2012-11-26

  Lavinia Röd
Så sant! Kärleken vill aldrig illa.
2012-11-26

  Angel of love
Ja man måste stoppa i tid, men svårt ibland!!
2012-11-26

    ej medlem längre
tänkvärt och bra!....
2012-11-26

  SatansSon VIP
Det har du rätt i.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano