Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obefruktad längtan – Längtans träd

Min längtan är obefruktad
Än så länge är det bara små knoppar
Som små blomster
Vårens blomster
Såsom det rosa japanskt knoppande
Blommande körsbärsträden

Det här längtans obefruktade träd
Längtans träd




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 11:40



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
fint.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

jamming223