Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar en måndagmorgon alltmedan regnet drar bort


Vis som en uggla

-

Med ålderns rätt är jag vis som en uggla
dock har jag inte alla fakta

de stora sammanhangen är för stora ...
de små för nära


Kanske bäst att tiga still om världens gång
vattna blommorna och mata katten (har ingen katt)

lyssna på P1, P2 ibland (Klingan)

se Downtown Abbey och Agenda och Arne Dahl
och På Spåret

huller om buller på SvT

Läsa, drömma vid pianot ...


Gå och lägga sig på kvällen (nattkröken)
radion på tills havets vågor tar över, de gotländska


Jag vet så mycket och ingenting. Fick jag leva om
mitt liv, ja vad då?

Med de gener jag har och med den uppväxt jag har
blev det väl samma visa ännu en gång ...

Men längtar gör jag ständigt ...




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 12:20



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Du kan bli professor
på fakulteten för
onödigt vetande :)
Det är en trevlig
institution :)
2012-11-28

    ej medlem längre
Givet samma förutsättningar skulle väl det nya livet bara bli en återupprepning ...
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter