Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krisen syns överallt...

Ny riksdagsledamot från Sväm
han sa bestämt och med en så´n kläm:
-Svårt sälja Sverige här...
Finns svensk souvenir som bär...
-Vi har ju vår berömda svångrem!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-26 17:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ho, ho ... detta var dagens bästa skratt.
Tusen tack för dagens sanning*ler*
/kram
2012-12-03

    ADI Nehlin
så sant..tyckte om
2012-11-27

  Lars Hedlin
Just det i läder så att det svider...
2012-11-27

  lodjuret/seglare VIP
Mycket bra och käckt
du har tanken i mig väckt
här skall sparas och stås i
för vårt beju(b)lade fyrverkeri
bestrider nyårs gälla dräkt
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt