Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med alla djävla kock-Knivar


Allt är vackert

Fan hade jag vetat
så hade jag aldrig blvit föräskad

Men jag visste & brydde mig ej
jag ville bli älskad & barnen älskde mig

Familj var mitt mål, jag älskade dom
älskar dom nu

Så mycket att jag förådde dom
gick till snuten & sa allt

Ti amo.. I love you
Take me in..




Bunden vers av Federico Romano
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-26 18:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
farlig förbinmdelse. Undrar vad den filkmen handlade om.
2012-11-27

  Federico Romano
Lite galenskap finns.. Så är det..
2012-11-27

  Angel of love
Stark text!
2012-11-26

  melancholia
detta er vackert, vet du!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano