Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förorening





vem ska in
och påverka mig

vill jag ta emot
välja

det gäller
om att ha huvudet
på skaft

känna sina gränser
säga nej
säga ja

njuta av livet

vilken makt




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-27 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så kan det vara
2012-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Klart att vi påverkas...men det är bra att
kunna säga ja eller nej, för att man
själv har valt det...
2012-11-27

  Lavinia Röd
Ja, det är inte lätt. Vi påverkas ständigt.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel