Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så känns det ibland


You Fucking Kow

Kossor kan vara dumma
särskilt när dom ska ge tillbaka..

Jag fick agera rollspel i eget namn
historien att bära en annans dåd

Att tårar rinner läng mina kinder
betyder inte att humorn är borta

En dag skrattar jag åt kossornas
försök att suga ut min ryggrad




Prosa av Federico Romano
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-27 18:45



Bookmark and Share


  Onders
den stygga sidan av Federico kommer fram..
onders gillar!

om du känner dig frustrerad så kan du ägna dig åt min favoritsysselsättning: välta kor. det är bättre än meditation för själen.
2012-11-29

  SatansSon VIP
jag underar vad kossorna fick dig att vara med om.
2012-11-29

  chrissie
Skrattar bäst som skrattar sist
2012-11-27

    ej medlem längre
insikt..
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano