Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket...

Så mycket som finns...
Så mycket jag minns...
Drömmar jag har...
Minnen finns kvar...
Stannar och ler...
Över allt det jag ser...
Allt som jag har...
Allt som finns kvar...
Skrattar och gråter...
Drömmer och förlåter...
Livet idag...
Det är nu...det är jag...




Fri vers av Coramio
Läst 130 gånger
Publicerad 2012-11-27 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio