Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna tid...

Egoismens söta smak blir bitterljuv i sakta mak...
Ord som sårar skrivs i sand...
Smakar illa med blodad tand...
Den ljuva smaken av samfrid...
Sprids nu högt i denna tid...
Glömt är elakhetens ord...
Alla bjuds till samma bord...
Där bjuds på känslor utav ro...
Härlighet och stilla tro...




Fri vers av Coramio
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett bra flyt i texten, och väl komponerat med rimmen.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Coramio