Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfull

Kärleksfull, med öppet sinne...
Jag möter dagen med mitt tålamod...
Jag ser och känner...
Jag doftar, rör...
Jag ser med vaken blick...
Nyfiket och varmt...
Öppet, fyllt av hopp...
Jag föds i varje ögonblick...
Var minut jag får...
Vart andetag är livets puls...
Var dag är livets gåva...
Det som möter mig är bortom mig...
Det som mött mig är förbi mig...
Ta lärdom, skapa om och skapa nytt...
Det som finns är möjligt och så verkligt...
Just nu så finns det här...
Just nu skall ögonblicket levas...
Just nu är känslan just så här...
Att acceptera alla känslor...
Möta dom och få ett svar...
För känslan nu är inte då...
Och känslan sen är inte nu...
Låt tanken sväva fritt...
Låt sinnet finna ro...
En kort sekund...
Ett ögonblick...
Andas...
Stanna...
Möt...
Lev...
Här...
Nu...




Fri vers av Coramio
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-02 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio