Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juletid...

Bred ut dina vingar....
Låt kärleken inom dig finna ro....
Låt ljuset inom dig sprida ro...
Högt och lågt...
Över mark och vatten...
Ingen jan dig nå...
Lyckan du förstå...
I din själ och kropp och sinne...
Bevara livet i ditt minne...
Stjärnglans och julefrid...
Allt detta finns i denna tid...




Fri vers av Coramio
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-22 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaisst, å en Messias skall födas, God Jul!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Coramio