Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn svaret...

Frihet...
Vad är det?
Ömhet...
Var finns det?
Storhet...
Vem har det?
Kärlek...
Var är den?
Lycka...
Vad är det?
Trohet...
Vad är det?
Fantasi...
Var är den?
Nyfikenhet...
Var finns det?
Stillhet...
Vart finns det?
Glädje...
Var är den?
Hoppet...
Vart finns det?

Svaret finns...
Svaret vi ej längre minns...
Svaret vi behöver finna...
För att få tiden att ur våra fingrar sluta rinna...
I barnets sinne...
I vårat minne...
Finns allt vi söker och vill ha...
Så bara stanna upp och ta...
Din chans att i barnets sinne allting få...
Att inte bara låta livet gå...




Fri vers av Coramio
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio