Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ser

När jag känner känslor jag ej vill känna...

Då ska jag acceptera det...

Just nu...

När tankarna hopas och allt blir tungt...
Då ska jag fokusera på min andning och återkomma till nuet..

Just här...

När min kropp söker vila...
Då ska jag svara genom att låta den vila...

Just nu...

När tårarna bränner innanför ögonlocken...
Då skall jag låta dem rinna...

Just här...

När skrattet bubblar inom mig...
Då ska jag släppa det fritt...

Just nu...

När ilskan överväldigar mig...
Då ska jag svara eller släppa...

Just här...

Då jag undrar vem jag är...
Då ska jag söka inom mig...

Just nu...

Då framtid och dåtid känns tunga att bära...
Då ska jag leva Här & Nu...

Om jag ser...
Just nu...
Om jag är...
Just här...




Fri vers av Coramio
Läst 144 gånger
Publicerad 2014-03-02 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio