Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varelse...

En varelse slug och grym...
Som gömmer sig i djupa sinnen...
Befriad från kärlek och lycka...
Driven av egot och fylld av hat...
Saknar empati, förnuft och känsla...
Lever av girighet och manisk vilja...
Letar, söker alltid nytt...
Glömmer aldrig...
Ältar, skriker...
Bankar hårt på hjärtats dörrar...
Sinnet svartnar...allt känns mörkt...
Krälar, hatar, ingen insikt...
Ser det onda som sitt ego...
Ser ej ljuset gömmer mörkret...
Tar över och bejublar...
Mörkrets tid är här att stanna...
Skriker...
Njuter på sitt onda sätt...
Ler och bränner alla drömmar...
Hatar allt som går emot...
Aldrig älska...
Aldrig glömma...
Aldrig drömma och va lycklig...
Mörkret är hans rikedom...

Låt din dörr för alltid stängas framför näsan på den här!
Låt din själ få sjunga lyckligt....
Låt ditt skratt få ljuda högt...
Fortsätt drömma...
Låt lyckan i ditt hjärta kliva in...
Bevara alla ljusa minnen...
Lär av det som var förut...
Släpp in kärlek i ditt hjärta...
Lev ditt liv just här & nu...




Fri vers av Coramio
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-12-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio