Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig...

Jag sträcker min hand i dödsriket ner...
Jag blundar och känner, drömmer och ser...
Så nära och ändå så långt ifrån...
Min kärlek ekar som ett ilsket dån...
Jag önskar, jag önskar, jag vill...
Få känna din kärlek så nära intill...
Inom mig din styrka bo...
Din kraft, din kärlek och tro...
Jag älskar dig så och önskar ju så...
Att du åter igen mitt liv kunde dela få...

Älskar dig pappa... Ända upp till månen! <3<3<3




Fri vers av Coramio
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio