Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh du.

jag ger upp
jag lägger mig ned
jag lyfter mina händer

jag ger upp
jag sträcker mig upp
jag öppnar mitt hjärta

jag ger upp
jag ger upp allt
jag ger dig mitt allt

för
jag klarar inte det själv
jag behöver dig

jag ger upp min stolthet
för jag älskar dig.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp