Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du också dött

det känns så nu
ja du vet så där att det är svårt att förklara
jag vill inte låta \"djup\" det är inte tanken med det här men jag, jag vet bara inte längre vad som är jag
du där som alla säger ska komma till mig, vart har du tagit vägen?
har du också dött, som han killen hon gillade
de är lyckliga nu, jag ser det på dem
det liksom strålar i ögonen, det är vackert
jag ÄR inte ensam, intalar jag mig själv, jag har ju alla er som bryr er
eller hur?
ELLER HUR!!!
it was meant to be, sa de inte så?
jaga inte, bytet kommer till dig, ja just det bytet, offret, kalla honom vad du vill men NÄR?
jag vill inte vara gammal när jag blir erkänd som vinnare




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-02-15 20:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vi vill, vi vill! Men vi bestämmer inte. Inte allt! Men vi måste få ropa! Som du gör! Nån gång måste vi vädja och be. Vi kanske har dött, och ser att världen bara består av såna som INTE dött. Då kan det bli lite dött...lite ensamt. Man måste dö för att leva står det i bibeln...kanske ligger mer i det än vad man först tror...? --------Fortsätt ropa! Och viska och tala.
2006-03-16

    Morning Glory
Fin... Frustration...
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn